Temat: ng owned ;)
Zobacz pojedynczy post
stary 30-03-2006, 14:32   #21
Gidekab
Użytkownik Forum

Gidekab's Avatar

Data dołączenia: 25 10 2005
Lokacja: Cieszanow

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 108
Skille: 94/59
Poziom mag.: 19
Gidekab ma numer GG 0000000
Domyślny

Arcania - ng owned dobre naprawde dobre <smiech>

nie wiem czym ty sie tak chwalisz poniewaz nawet mimo iz ich zabiliscie to ty i tak nie miales w tym zadnego udzialu.

Fosek i kilku jego kumpli mieli naprawde plan przedni i udalo im sie go zrealizowac ale to jest tylko i wylacznie ich zasluga.

Co do NG to pokazali klase poniewaz oni juz tutaj nie graja mimo wszystko chcieli pomoc innym graczom z arcani ktorzy maja rowniez problem z Fosfikiem i DPFT.

Swoja droga oni doskonale zdawali sobie z tego sprawe ze to najprawdopodobniej jest podstep poniewaz rozmawialem z morxem i pytalem czy maja zamiar pomoc SK w wojnie (sam osobiscie mu to odradzalem poniewaz najlepszym rozwiazaniem byloby gdyby bili sie tylko miedzy soba) powiedzial ze maja zamiar im pomoc ale powiedzial rowniez ze jest to tylko pewnie podpucha i tylko oni padna. Mam zapiasana ta rozmowe wiec jak chcesz moge ci wyslac. Jednak mimo calego kotla w jakim sie znalezli udalo im sie ubic jednego z was: Aeroxis
Mar 22 2006, 20:33:26 CET Killed at Level 103 by Zylas
and by Amas Impio

Arcania - ng owned <=> Arcania - Ethern owned (by dragon hrhrhr)

Nastepnym razem zanim cos napiszesz to najpierw pomysl - to nic nie kosztuje i nie boli
Gidekab jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.