Zobacz pojedynczy post
stary 30-03-2006, 16:23   #75
Dark Alphadron
Użytkownik Forum

Dark Alphadron's Avatar

Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pan Klocek
Musze Cie zdziwic, ale Sunrise na bank wbil przynajmiej 70% swojego lvlu na poison spider hell, bo tam go mozna najczesciej znalezc. Nie wiem jak Rookguardian czy wbila 70lvl na trollach ale ja w wiekszosci na nich expie, odkad mam pacc wbilem na nich 150k expa. Zanim zaczniesz sie z czegos nabijac upewnij sie ze masz prawidlowe informacje.
I bardzo prosze o to zeby trzymac sie tu tematu, a nie wyzywac od noobow, czy oskarzac Rookstayerow o blokowanie respa i zastawianie pulapek.

Nowe potworki na rooku nie maja dawac wiecej mozliwosci dla rooksteyerow tylko pokazac poczatkujacym co ich czeka na main. Maja uatrakcyjnic ta mala wysepke, tak zeby ludzie chcieli wyjsc na main, czy tez kupic pacca.
1: Koleś gadał że Sunrise wbił CAŁY 90 level na poison spider hellu, a to już niemożliwe z kilku prostych powodów:
a) 1 level nie ma szans nawet z rooksetem ubić kilku poison spiderów. Sprawdzałem.
b) Musiałby zdobyć przynajmniej drugi level żeby wyjść z miasta. Chyba że od początku znał przejście dla 1 leveli i przeszedł tamtędy na 1 levelu.
c) Jeśli wykonywał questy to musiał chociaż zmiękczyć obstawę quest chestów.
2: Rookguardian de'Bove nie nabiła 70 levelu na trollach bo widziałem ją jak expiła koło Wasp Tower. Poza tym jak sama powiedziała w pewnym temacie, level ciągle zdobywa na tym samym wężu. Jak? Sprawdźcie sami w temacie "Komentarze do tematu "Album Rookgaardu"".

Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę.
----(\_/)
<=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach!
--- (> <)
Dark Alphadron jest offline   Odpowiedz z Cytatem