Zobacz pojedynczy post
stary 30-03-2006, 18:57   #117
Mithgar XX
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 01 2006

Stan: Aktywny gracz
Imię: Mithgar
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ametystowec
to mój pierwszy post na tym for00m...witam wszystkich i mam nadzieje że zostane "wkupiony" w poczet dobrych forumowiczów :-)...co do topicu rozważyłem całą sprawę i mam kilka wniosków jak spowodować żeby tibia była lepsza...pacc - 90 dych za 3 miechy hmmm nie każdego na to stać ale zalety pacca deczko przeszadzają według mnie pacc powinien być taki że np. ruka SD nie od 45 lv tylko dla pacca powiedzmy 40... a co do ceny myśle że nie jest tania ale też nie jest przesadzona jak se uzbierasz będziesz miał proste...sam zbieram na pacca i myśle że skoro są takie zalety jak w owej reklamie (mam na myśli wolne expy) to bedzie zaje*iście a co do waszej kłutni ehhh modkowie powinni coś z tym zrobić może nawet i rozdać po warnie "wyobraź sobie spacej z dziewczyną w swoim własnym ogródku" big [_ [] [_
Weź ty sie zastanów, co pisesz :> sd dla pacc od 40lvl i co jeszcze: dla pacc + 10 hp wiecej na lvl i może jeszcze facc mają limit 5h grania na dzien.
Pomijajać twoją wypowiedź, napisze coś świadczące nieco o całkowitej komercji tibii :>. Mój koelga wbija się na chara, ale pacc mu sie skonczyl, chyba zapomnial o tym, ze to dzisiaj, chce utani hur zarzucic, a tu napis wyskakuje: Y o u Ne e d P r e m i u m A c c o u n t
Pozdro
Mithgar XX jest offline