Zobacz pojedynczy post
stary 26-06-2004, 11:36   #7
Magus
eX Moderator

Magus's Avatar

Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest

Stan: Na Emeryturze
Magus ma numer GG 2279467
Domyślny Ech....

Szczerze mogę powiedzieć ze przez takich delikwentów wstydzę się mojej narodowości. Najgorsze jest to ze choćbyś ich codziennie upominał po 10 razy - nic sobie z tego nie robią (to samo dotyczy forumowiczów). Kiedyś zapytałem jednego takiego "dlaczego chociaż nie starasz się pisać poprawnie?", odpowiedział: "po co ja mam dopiero czynascie lat".
Ręce opdają
I pomyśleć ze tacy bezmyślni ludzie stanowią przyszłość narodu........płakać się chce.

Innym razem podszedł do mnie jegomość z typowo "polskim nickiem" (nie chce go tu przytaczać wiec powiedzmy ze było to cos w rodzaju 'franek zabijaka') i pisze mi tak:
franek zabijaka : polak
ja : Pytasz czy oznajmiasz?
franek zabijaka : oco ci hodzi
ja : -.-"
franek zabijaka : lol nub

No i co zrobić? Kiedyś bym zabił ale teraz trzeba uważać by nie przekroczyć "licznika".
Można by to wszystko tłumaczyć tym, że są to w większości ludzie bardzo młodzi, żeby nie powiedzieć dzieci ale to wszystko bzdura. Znam kilku 14 latków, z którymi pogadasz niemal jak z dorosłym. Zatem wniosek nasuwa się jeden: na pytanie w temacie „analfabetyzm czy głupota ??” należy odpowiedzieć jednoznacznie – ‘lenistwo’ lub jak kto woli - ‘brak ambicji’.

Przykre.

P.S. Wszelkie orty itd są celowe i maja na celu oddanie 'klimatu' zaistniałej sytuacji.
4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora.
5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego.
Magus jest offline   Odpowiedz z Cytatem