Zobacz pojedynczy post
stary 31-03-2006, 19:44   #83
Misza
Użytkownik Forum

Misza's Avatar

Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: -+*≡☼SZWECJA☼≡*+-
Wpisy bloga: 3

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Drakon First
LOL I KTO TU MAŁO WIDZIAŁ
WSZĘDZIE SIE MUWI ŻE UŻWYANIE OTS ME JEST NIE LEGALNE
Jest jak najbardziej legalnym programem. Nielegalne są ingerencje w klienta Tibii i używanie go do podłączania się do OTSów. A to, że poszukam sprajtów i je posklejam to się czymś różni? W Map Editorze mam je wygodnie poukładane i od razu skleja na kratkach 32x32. I jak chcesz dalej dyskutować to jest coś tak prostego jak PW. Ale przed wysłaniem jakiejkolwiek wiadomości przepuść ją przez Worda.
@topic: Nie piszę tego posta tylko po to, żeby Drakonowi nawrzucać. Nie wiem, czy ktoś to zauważył, ale ocenę już wystawiłem i do Krissa nic nie mam. Jakby ktoś nie wiedział, to nawet nie uznałem tego fake'a za shit (wręcz przeciwnie - jest niezły). Nie wiedziałem, że tekst o wymiarach i słabowitym (słaby a słabowity to różnica) humorze jest obrazą.

@down: Człowieku, nabijasz posty kiedy tylko możesz. Pytanie: po co? Znasz taką opcję jak "edytuj"? I zamiast pisać mi debilnej wiadomości w której narobiłeś na full literówek (patrz - domysliłem się, że to było specjalnie! Jestem mistrzem) mogłeś mi właśnie to napisać. Jeśli wydadzą jakiś "regulamin fakera" i będzie w nim zakaz stosowania ME to wtedy posłucham. Nie wiem czy jesteś na serio tak głupi, czy tylko udajesz, ale mi chodziło o kończenie tej dyskusji. Cya, z twojego powodu nie będę forum zaśmiecał.

Ostatnio edytowany przez Misza - 31-03-2006 o 20:13.
Misza jest offline   Odpowiedz z Cytatem