Zobacz pojedynczy post
stary 01-04-2006, 01:48   #76
Siwek
Użytkownik Forum

Siwek's Avatar

Data dołączenia: 23 06 2005

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Gildia: Brak.
Świat: Luminera
Poziom: 12
Skille: 48/48
Poziom mag.: 2
Siwek ma numer GG 606142
Domyślny

Tak sobie czytam wasze posty i mi dosłownie żal niektórych ludzi... Przecież to co mówicie jest żałosne
Co wy brzedzicie, że Bazyliszek to potwór Każdy głupi co widział jakiegokolwiek potwora, a każdy kto gra lub grał w tibie napewno widział jak się porusza potwór, a NPC. Więc po samych ruchach idzie sie domyślić, że to NPC.

Nie kręccie też w kółko, że bazyliszek jest związany ze skarbcem w Kazordoon... nikt z was nie może tego udowodnić.

Najbardziej co mnie u was dobija to to, że połowa was plecie głupoty o tym, że w pobliżu skarbca na wytyczonych kratkach musi stanąć min. 100lvl. Totalna bzdura

@Paker Elbląg
Sądząc po poziomie inteligencji większości użytkowników, zapewne nawet nie wiedzą co to CipSoft, a tym bardziej, żeby wykonali to zadanie...

Oczywiście wszyscy wiedzą, a przynajmniej powinni wiedzieć, że to tylko wyobrażenie jak może wyglądać ta zagadka. Zresztą pomyślcie sami. Bo ja trochę wątpie, żey CipSoft tworzył NPC, ich wypowiedzi i inne tego typu rzeczy, żeby inni się tylko napalali na itemy

Dobra rozpisałem się i zresztą spadam bo już 1:00
Siwek jest offline   Odpowiedz z Cytatem