Zobacz pojedynczy post
stary 01-04-2006, 21:39   #41
Buc
Użytkownik Forum

Buc's Avatar

Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Zielona Góra

Stan: Na Emeryturze
Imię: Andy Bucol
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
Poziom: 87
Skille: 85/82
Poziom mag.: 7
Buc ma numer GG 2670497
Pergamin

z tego co mi wiadomo sunrise nie pokonal nigdy mino maga ( nie liczac test serwera gdzie ekipa zlozona z 3 najlepszych rookstayerow wybrala sie tam) i prawdopodobnie jeszcze dlugo go nie pokona. Mino Mage jest dosc silnym potworem nawet dla srednio wyposazonego knighta ze skillem 40 wiec Sunrise który nie posluguje sie magią nie ma z nim szans (OMG !! rozpisalem sie nie na temat [pszepraszam:>]) a co do tego klucza i questu to moim skromnym zdaniem ten klucz istnieje, i jest go latwiej zdobyc niz nam sie wszytkim wydaje. my szukamy gdzie w najglebszych i najciemniejszych zakątkach Rookgardu a mozliwe ze klucz znajduje sie np. w ktorejs z jaskin ze szczurami... badz tez wystarczy wymienic jakis prosty do zdobycia przedmiot na cos innego u jednego NPC, pojsc do innego NPC i wymienic otrzymany przedmiot na cos innego i w koncu dostac upragniony Key XXXX [nie bede pisal jakis bzdetnych cyferek bo.. nie wiem czemu, nie bede i tyle ] a jezeli to prawda co pisza moi poprzednicy ze quest kiedys istnial i byl stosunkowo latwy to napewno istnieje dalej bo jak juz powiedziano QUESTÓW CIPSOFT NIE USUWA !! wiec podsumowujac:
1. Sunrise nie zabil nigdy mino maga
2. Klucz prawdopodobnie istnieje a zdobyc go jest latwiej niz sie nam wydaje
3. Jezeli quest istnial to istnieje dalej

Uff z góry pszepraszam ze błędy jeżeli tak owe wystąpiły

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.