Zobacz pojedynczy post
stary 01-04-2006, 23:32   #13
ripper
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 08 2004

Stan: Na emeryturze
ripper ma numer GG 3603576
Domyślny

Hm... Dziwne, bo poczułem, że jestem właśnie takim "niedorozwiniętym trzynastolatkiem" (15 skończe 6.04 na marginesie). Dlaczego dziwne? Wydaje się to oczywiste, każdy mój post uchodzi za arogancki i nikt mnie na tym forum nie lubi (patrz moje notki -.-). Z tym małym szczegółem, że nie raz i nie dwa pomagałem początkującym z tego forum, odpowiadałem na pytania (i na te poważne i na te idiotyczne), a że czasami kogoś ośmieszyłem i odesłałem do wyszukiwarki (co jest zbronią, bo wielu uważa, że każdego idiote trzeba tolerować i pomagać mu jak się da) to inna sprawa. Może i czuje się troche pokrzywdzony, bo każdy na mnie jedzie i nie bierze pod uwagę tego, że coś mądrego czasem (chyba) napisze, a już napewno udzielam rad od czasu do czasu. Czytając ten temat, zacząłem się zastanawiać, czy nie warto zmienić taktykę? Czy nie warto pomagać każdemu bez względu na stopień skretynienia i zacząć się zaliczać do Elyty~? W sumie, to zawsze chciałem być w tej Eylicie forum (nie dlatego, że w Rl nikt mnie nie kocha i nie lubi, jak kogoś dokładniej obchodzi dlaczego to PW plx), ale chyba w pogoni za tym, zapomniałem o uprzejmości. Chyba czas się nawrócić, może nie jest za późno? Ale obawiam się, że etykieta chama do mnie przylgnęła na zawsze. Nvm, czas pokaże.

Ostatnio edytowany przez ripper - 01-04-2006 o 23:35.
ripper jest offline