Nawiązując do tematu newsa a nie do jego treści:
W nowym update mogliby zrobić coś dla palka, mówili ze robią "wyrównanie profesji" jak narazie duże udogodnienie wprowadzili dla magów i druidów, którzy często byli w tyle, a pocztąkowo gra tymi profesjami była trudna. Teraz nastąpił wysyp sorców i druidów, sama sobie zrobiłam sorca i przyznam że ciekawiej się nim gra niż knightem którego zostawiłam

. Ale co z paladynami? Niestety oni teraz są rzadkością, ponieważ im jest najgorzej, trening znacznie utrudniony poprzez znikające speary, a niestety dobre skille to dobry palek i nie na odwrót. Licze na to że w kolejnym updatcie Cipy coś wykombinują

. Oby.
Co do nowych grafik hym... uważam że nie potrzebne są nowe grafiki, niech zostanie tak jak jest, nowe przedmioty zostały wprowadzone w tamtym updtacie więc teraz lepiej gdyby skupili się nad innymi sprawami (takimi jak dany pomysł o IP, dodatkowym hasłem, wyrównanie profesji, praca nad porządnym działaniem serverów)
Nowe tereny? Fajnie

mimo ze nie mam pacca to także myślę o innych. Wielu posiadaczy pacca było by zadowolonych, płacą - mają

.
Pozdrawiam żartownisia Omadera i całą ekipe pracującą dla tibia.pl