Ja bym chciał już wiedzieć prawdę, bo jak zobaczyłem tego news'a to się bardzo ucieszyłem. Szczególnie z anty-pg (gram 3-4h dziennie więc dużo nie strace), ale potem zdałem sobie sprawe, że to może być Prima Aprilisowy dowcip. Chciałbym, żeby dowcipem był PRAWDZIWY NEWS podczas, gdy wszyscy oczekują żartu.
@ Kamchal
Właśnie dobrze, że wprowadzili te 'popsucia gry'.
Najlepiej jakby ktoś wykrył buga, który pozwala zrobić z Tibi ots'owate gówno, a CipSoft nie chce popsuć gry i daje graczom wbijać w godzinę skill 200/200 i 500 lvl.
Właśnie mają wyważyć tak gre, żeby nie grało się zbyt łatwo.
Aol który ratował expa to przegin. Mogliby wprowadzić teraz alternatywe tzn. nosisz albo amulet, który ratuje eq albo amulet, który ratuje 75% expa i skilli.
Gdy summony nie zabierały expa, to mag/druid miał za łatwy exp. Chociaż z drugiej strony można było expić nawet spearmanem. Ale chyba już to naprawili, bo summony kosztują teoretycznie 4x mniej many.
Soul pointy są troche przegięte, bo za wolno się ładują. Reszta jest dobra, bo kto by chciał żeby stały rzędy druidów uh makerów.
Łamiące się speary mają uniemożliwić STAŁY trening palem. Nie wiem czy są boty, które latają do sklepu. Gracz może przecież łazić do sklepu albo trenić na trollach/spearmenach/amazonkach.
Ostatnio edytowany przez DRoN - 02-04-2006 o 11:13.
|