Dla mnie cała elyta i wogóle IRC'owe paczki niszczycieli 13-letnich userow są bez sensu.Każdy user ma równe prawa i nie powinno być tutaj wtyków z modkami(patrz ban pk Pogromcy,prawdo podobnie za notkę u ghosta).
Elita jak wy tam siebie nazywacie na start jest negatywnie nastawiona na każdego,można wyrobić sobie dobre zdanie,ale to trwa tygodniami.i trzeba
uważać na każdą literkę a do tego grać inteligentnego człowieka,i na IRC być zupełnie kim innym
Pamiętajcie że IRC jestmiejscem konwersacji zwykłch ludzi a nie kanałem w którym każdy próbuje przewyższać innego inteligencją.
Tak samo każdy user może mieć inne zdanie o kimś,ty (do właściciela tematu) wziełeś za ofiarę młodszych ludzi,nie znając ich a jednak o nich pisząc. (ponieważ są 13-latkami i cie nie pojadą?)
Każdy może mieć prawo do swojego zdania i ludzie któych ty nazywasz debilami(mówie ogólnie) dla mnie mogą być spoko ludźmi.
A jednym z czynników na to powyższe "własne zdanie" na tym forum jest kultura że tak to ujmę :l
Na forum działa pewna grupa zwana Metal Militią i oni wszyscy(podejrzewam że również ty) nie wstawiają notek tylko za to co zobaczą na forum,ale za styl,dlatego oldschool'e i Techno stars idą przez (rasizm muzyczny?) Na odstrzał.
Narazie tyle,jeśli coś nie będzie zrozumiałe to się bardziej rozpiszę