Zobacz pojedynczy post
stary 02-04-2006, 13:15   #53
Oxygane
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 11 2003

Stan: Niegrający
Oxygane ma numer GG 4384632
Domyślny

No i mamy kolejnego pięknego flame

Pamiętacie grupe Royal Members? Jesli nie, to przypomne Wam iż zalożył ją Gewof wraz z Gonzem, a potem ja mialem okazje stać na jej czele. Zrzeszała najsenosniwjeszych użytkoników tibia.pl, pierwsza i ostatnia elytarna grupa na tym forum. Gdy doszedłem do skormnego wniosku, ze nie ma ona tu racji bytu i poprosilem Droma o jej rozwiązanie, wiele osob mialo ochote przyjsc pod moj dom z pochodniami i widłami. Wtedy zdalem sobie poniekad spare, iż jedynym jej celem bylo kolokwialnie mowiac kozaczenie przed innymi userami.Teraz "elyta" nie ma miejsca (a przeciez podobno elyty nie ma ;/), aby sie zrzeszać więc dodaje sobie do sygnów, czy avów elytharne i mhr00czne teksty jak np. "Proud member of ble ble ble", albo "~Wszyscy użytkownicy są równi, ale niektórzy są elytarni.~" wiecie o co mi chodzi. Nie rozumiem co takie postępowanie ma na celu, checie zwrócić na siebie uwage? Dowartościować się nieco? Patrząc z perspektywy czasu gdy trzy lata temu przyszedłem na to forum, poziom wypowiedzi był znacznie wyższy, mimo iż też byla tu masa idiotów i kretynów. Jednak tacy userzy jak Bofejdo, Kotomaniak czy inni z zacnego grona forumowiczów nigdy nie czuli się od nich lepsi, nie powstawaly flame wary tak jak ma to miejsce obecnie, niestety postanowili oni opuscic forum, czy powinnismy sie im dziwic? Raczej nie, a dlaczego, to zostawiam dla Waszych prywatnych przemyśleń. Okolo roku temu przyszla do nas grupa userów kreujaca sie na lepszych, madrzejszych, inteligentniejszych od reszty i i pojawiło się pojecie elity, nie bede mowil o kogo chodzi, jesli ktoś poczuje sie dotkniety moimi slowami napewno nie bedzie mial czystego sumienia. Co to ma na celu? Jak powiedzialem wczesniej zapewne podbudowanie wlasnej wartosci, tylko po co? Zaraz zapewne spotkam sie z kontrargumentem, że wypowiedzi takich userów naprawde sa lepsze, nie dostaja ze nie upomnien, pomagają innym etc. W 100% sie tym zgadzam, tylko po co robić z siebie lepszego czlowieka i kierowac pod adresami innych mase obrazliwych epitetow? Jesli chcecie naprawde zrobić coś dobrego dla tibia.pl to róbcie to czynami, a nie pustymi slowami. Spojrzcie np. na Matka, jeden z najinteligentniejszych userów, a mimo to nigdy się z tym tak nie "wozil" jak np. Dr. Unknown wyraznie uwazajacy sie za lepszego od pozostalych.

Hoom, zwykle to ja stalem na czele takich prowokacji, teraz wiem, ze robilem źle, ale coż, nic juz na to nie poradze, ale po Tobie sie tego nie spodziewalem, lecz dalej Cie kocham

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cearlione
Widzę, że został założony kolejny temat prowadzący do bezsensownego flame'a... I na cholerę to?
Na cholere? Zadna okazja nie jest zla do malej klotni

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ripper
Dziwne, bo poczułem, że jestem właśnie takim "niedorozwiniętym trzynastolatkiem" (15 skończe 6.04 na marginesie).
Uderz w stól, a nożyce same sie odezwą.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dr.Unknown
Nie ma "Elyty", są homo sapiens sapiens.
Skoro tak, to zmien sobie sygna z ~Wszyscy użytkownicy są równi, ale niektórzy są elytarni.~ na ~Wszyscy użytkownicy są równi, ale niektórzy są homo sapiens sapens.~

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ripper
Ta... Aczkolwiek fajnie by było, gdyby ludzie na forum, na którym się dużo udzielasz (no i oczywiście piszesz do rzeczy) szanowali Cię
Tak? Ty mozesz innych mieszać z blotem, wyzywać i dręczyć, a inni mają Cię kochać i szanować?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gtyk
co sie z tym forum dzieje... najpierw 13 latkowie wymyslili sobie elite z irca zeby miec kogo atakowac, a teraz elita z irca wymyslila sobie elite 13latkow... az sie boje pomyslec co bedzie pozniej ;P
AAAA AAAAAAAAA Dziekie łasice na wielbładach, aaaaaaaa help plx plx plx!!

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gangrel
Tak sobie czytam i z podziwu wyjść nie mogę. Spędziłem na tym forum ponad dwa lata. Byłem tu już na długo zanim pojawiła się elyta(no, może z wyjątkiem kalda), a już w pierniki wcześniej przed opozycją.
A pamietasz Gangus jakim "nubkiem" byles i jak sie pieknie ze mna klociles? Nigdy Tego nie zapomne chyba No, a teraz jestes modem, nigdy bym sie tego nie spodziewal Jednak mozna zmienić podejście do forum i pisać mądrze

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cearlione
Chyba wszyscy (albo to tylko mój chory wymysł) zdajemy sobie sprawę z tego, jak ten temat się skończy...
Wpadnie Drom, uzyje sily garba, napisze posta na 5 stron A4, udowadniajac, ze nikt nie ma racji, zamknie temat, wlepi pare banow i sie skonczy

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Walekifa
Narazie tyle,jeśli coś nie będzie zrozumiałe to się bardziej rozpiszę
Ty sam rozumiesz co napisales?

Mozna by napisać jeszcze wiele na ten temat, ale uogólniając powiem tak: Mądrym wypowiedzią - tak! Kreaowaniu sie przez nie na elite - nie!

A teraz kill me.
Oxygane jest offline