Zobacz pojedynczy post
stary 02-04-2006, 13:21   #54
Jowisz
Użytkownik Forum

Jowisz's Avatar

Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Białystok

Jowisz ma numer GG 1088052
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ]v[ichal
Oj.. Sami znawcy widze . Nie byli ani razu na IRC'u ale wiedzą co tam sie dzieje. Elita jest tylko wytworem waszej bujnej wyobraźni. Jestem tu przeszło dwa lata, i od pół roku mniejwięcej ta cala "elita" funkcjonuje. Czemu jej nie było wcześniej, skoro jest taka powrzechna, a większość jej potencjalnych członków egzystuje na forum juz od bardzo dawna? No czemu? Bo ją sobie wymyślili 'nowi userzy', zazwyczaj zarejestrowani w polowie 2005 roku, którzy myślą, że coś sobą prezentują na forum. Prawda jest taka, że forum to miało wielu cfaniaków, i żaden długo sie nie utrzymał (Kamos? Badzo?), więc radze troche przystopować z tą całą elitą, bo to juz jest od dawna żałosne.

HAHAHAHAHAH!! Przeproś i wyjdź!
Pozdrawiam
Popieram w 100%. Sam nie będę się wypowiadał bo szkoda mi czasu na bande ... Którzy myślą że jak pisza "ą" "ę" to już są inteligentni. I właśnie do nich mówie że inteligencja nie polega tylko na rozbudowanych wypowiedziach i wieku powyżej 16lat. Tacy mądrzy jesteście to czemu jecze marnujecie czas na forum o tibii zamiast napisac encyklopedie. To tyle z mojej strony a co do topiku to próba nędznej prowokacji i dowartościowania siebie samego.