Dzwiedz-ty taki glupi jestes czy se jaja robisz?
a)Trzeba ODWIEDZIC Arroyo zeby sie DOWIEDZIEC ze tam nikogo nie ma i ze trzeba isc na Platforme.
b)a co to za takie superasne stworki sa na 7 POZIOMIE(a nie domie, ulomie

)??? Przywolanie zwierzat III? Wielobies? Sorry ale to ci pierwszy lepszy lisz rozwali bez zadrasniecia. Wogole dziwi mnie ten punkt widzenia, ze wystarczy se costam rpzyzwac i patrzec...TO NIEPRAWDA!!! Na poczatku przyzwance sa dobrym wsparciem, ale TYLKO WSPARCIEM!!! Zwierzeta, biesy, demony nie wytrzymaja ataku beholderow, wampirow, liszy... Nawet Upadly Planetar se moze nie poradzic(najsilniejszy summon) z horda wrogow, jakie sa w ToBie.
c)Przyznaje sie-o tym Navarro to ja tylko czytalem(bylem tam ale mialem niski int i mnie zaatakowali), i czytalem ze gdy tam sie wezmie Adv... to cie atakuja-wiec to wina niedoinformowania na stronce, a nie moja

Sorry.
d)i mi poweidz jakie zasady lamie.To, ze pisze o BG w podpisie chyba nie jest wbrew zasadom??? A eerion nie byl taki zly... Ja tam jego wiekszych przewinien nie widzialem, poza tym nie mial upomnien-no nie?
Ale PROSZE-przestancie sie sprzeczac o Fallout vs BG. Juz ktos keidys mnie prosil zebym sie od tego tematu odczepil, ale ja sie tylko bronie!!! Wiec wy sie odczepcie, bo jak ja widze jak ktos BG obraza to ja na to MUSZE odpisac, wiedc przestancie WY, a ja tez przestane. Albo zalozcie topic Fallout vs BG jak sie tak chcecie klocic...
@morderca_zwierzat
ALLELUJA!!!

Niestety w IWD nie gralem ale se postaram zalatwic predzej czy pozniej

Co prawda wg mnie BG2 jest lepsze od jedynki, ale co do tego sie nie bede sprzeczal bo obie czesci sa zaj... wyj... i doj... na maxa

Gry legendy normalnie!!! W jedynce rpzeszakdza mi fakt, ze trzeba odwiedzic 20 kilka pobocznych lokacji, w ktorych nie ma co robic oprocz wybijania stworkow oraz brak wiekszej interakcji miedzy-NPCowej

(porownaj sobie z BG2-konflikty, romanse...Aaaaach

) Ale ja KOCHAM obie gry...Chociaz dwojke bardziej(zwlaszcza To