Zobacz pojedynczy post
stary 02-04-2006, 16:30   #30
Xarotto
Guest

Domyślny Kama'ra here

Moze ja sie wypowiem na ten temat:
Ja na za duzo sobie pozwalam? i gronizelm ze zabije magnifkusa,(gość zabił mi sokra każdy normalny człowiek sie wkurzy , wyzala sie "kolegą" i ma chęć sie zemścic, po czasie sie uspokaja i zmienia zamiary)
Humm ja na zaduzo sobie pzowalam zrobilem 106 lvl, i nie mam ani jednego unjusta. to jest worzenie sie?
Ja jestem pa? to co powiedziec o spartibusie, który padł na dragu i za to : "Ivul shnifiasz" Mar 26 2006, 17:28:25 CET Killed at Level 84 by Spartibus < w taki sposób sie wyrzyl >- to chyba mówi samo za siebie.
hum "nigdy nie padnie kama'ra nigdy nie padnie" to jest radość ze zrobienia anihilatora a nie zekome wozenie sie, co boli was to ze zrobilem 106 lvl i nigdy nie padlem? wole cieszyc sie i pisać takie słowa niz stac 30 minut w last roomie i pisac "kur** kur** kur** udalo sie". Zresztą wy nigdy nie doswiadczycie uczucia wykonania anihilatora bo jakas sprawiedliwosc jest.
No oprócz lenka (goscia juz zostawie bez komentarza wyzej zostal dobrze podsumowany)
Btw odnośnie anihilatora pivopo ( jakos sie udalo ) przypomne ze sie udalo za pierwszym razem
Odnośnie tego deda
Podniecacie sie ze drasen mnie poprosil o bloczenie dli poszedlem na d lair i wpadliscie w 10+ trapneliscie przejscie i mnie zabiliscie? Naprawde sukces!gratz!! poprostu. To ze padłem to nic 100 k i troche lvl da sie odrobic,( to tylko gra) najbardziej wkurza to ze ludzie udawaja przez kupe czasu kolegów a pózniej takiego wałka, jednym slówem żal.
A btw ja bym sie wstydził wystawiac taki filmik na tibia pl , to wstyyd pokazywac jakim jest sie nielojanym skur******(trzeba umiec)
SHaring w 4 to tez jest zabawne
A szkoda ze ja filmiku nie robilem byscie sie z lenka posmiali <ja pisze lenku pomóz > a on na priv sorki nie moge i mnie bije lol <tez tzreba miec nasrane w glówie.
Ktos napisał "fajnie było miec 106 lvl"- Fajnie było i bedzie jeszcze lepiej bo bedzie wyższy.
See you in game

Ostatnio edytowany przez Xarotto - 02-04-2006 o 16:33.
  Odpowiedz z Cytatem