Zobacz pojedynczy post
stary 03-04-2006, 02:37   #144
Skooon
Użytkownik forum

Skooon's Avatar

Data dołączenia: 12 02 2006
Lokacja: Wrocław

Stan: Rookstayer
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Libera
Poziom: 26
Skille: 20/25
Oczko Rookslayers....

1) Zrobiliście tu Burdel.
2) Troche ja zapodam tekstu, poczytajcie jak wam się chce.

Questa nie można zmienić, quest jest questem i Ma swoją historie tak jak wszystko w tibii.
Można jedynie ingerować w quest, na przykład niszcząc Klucze.

Sword of Fury istnial od samego poczatku Tibii, tak mi się wydaje, wtedy nie bylo demonów z tego co wiem... i jednym z najsilniejszych stworów był Demon Skeleton... (Gram od poczatku obecnej grafiki, od zmiany z tej obrzydliwej hehe).
Musi byc zachowana równowaga: Człowiek VS Monster.
Quest nie może żależeć od poziomu postaci i od szczęścia, czy przebiegnie się koło MM, musi być wykonalny.

Na Mainlandzie istnieje wieża z Geomancerem koło pustyni dla Facców.
Scianę otwiera się dźwignią na pustyni. W podobny sposób można by było otworzyć kawałek ściany do ghula, bo raczej nie da sie tam teleportowac w jaki kolwiek sposób, bo gdyby nawet, to jak stamtąd wyjść? Nie. Pick'iem a potem teleportem też nie... bo to by bylo Noob'owskie ze strony cip softu. Korytarzem? też nie, "Kij ma dwa Końce" hehe.
Być może drzwi się otwierają raz na jakiś czas, nie wazne które...
Być może raz na jakiś czas Pojawia się jakiś NPC...

Co do NPC i tego o czym oni opowiadaja... Nie tylko na Main landzie kazdy NPC ci opowie o czyms... a wiekszosc wcale nie jets powiazana z questami.
To tak jakbym poszedl do kiosku kupic bilet i mial nadzieje ze za to w autobusie dostanę Pączka albo batonika.

Amber i jej Notatnik.

Hardek *
Bozo *
Sam ****
Oswald
Partos ***
Quentin *
Tark ***
Harsky ***
Stutch *
Ferumbras *
Frodo **
Noodles ****

...Amber wróciła z Mainlandu, zabiła tam potwory.
Zastanawiaja mnie te gwiazdki przy Każdym NPC.

Zwracam uwagę na to, że wszystko w tibii jest poukładane, nie ma rzeczy które są i do niczego nie służą, tak jak tibia (kość) wszystko jest złożone z Kości.
Istnieją bogowie, wszystko jest Oparte na Mitach i legendach o ludziach, elfach i innych rasach. Więc, jeżeli coś jest, to musi czemuś służyć...
Jeśli na rooku jest cokolwiek wspomniane o main landzie, to na na mainie o rooku też Musi być.

Wszystkie klucze zostały zniszczone.

I jeszcze coś o czym Nikt nie wspomniał.
Rookstayerzy znają Salmon's questa... w skrzynce jest List w którym jest napisane, że jest to skrzynka Kapitana jakiegoś tam.... o tym napisał Niżej Pan Klocek hehe

Myślę że dobrze opisałem wszystko. baba (:

-> Furious Eve <-

...Mogli by dac Paluszki rybne zamiast salmonów hehe

Ostatnio edytowany przez Skooon - 03-04-2006 o 13:38.
Skooon jest offline   Odpowiedz z Cytatem