ja nie gram juz 2 miesiace i ostatnio znowu mnie meczy zeby wrocic nie zgodze sie z tymi ktorzy twierdza ze to nie jest nalog bo gdyby nie byl to moglbym sobie tego odmowic i jeszcze te schematy kiedys sie gra a wlasciwie kiedy sie nie gra tzn siedzisz sobie np w szkole i myslisz o expieniu, skilowaniu, robieniu run o huntach itd robisz to w swojej glowie albo sny zwiazane z tibia kiedy gralem i mialem okres najbardziej hardcorowego expienia to nie myslalem o niczym innym tylko o tibi i nawet o tym snilem albo jak np ogladasz telewizje (bo juz zygasz expieniem albo masz zajetego kompa) a tam wiadomosci ze ktos wysadzil w powietrze 5 osob to odrazu myslisz sobie "qrwa prawie bana dostal" to jest chore szkoda ze nie ma terapi dla uzaleznionych od tibi bo chetnie bym poszedl gdyby nie szkola to nigdy bym jej nie rzucal bo nie oszukujmy sie ale jest to najlepsza gra na swiecie w mojej klasie 3 osoby wlacznie ze mna graja w tibie i chyba tylko ja zdam do nastepnej klasy chociaz to tez nie jest moj najlepszy ziomek z ktorym zawsze gralem przestal chodzic do szkoly bo musi expic sry za ten spam ale musialem sie wygadac