Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sathan
Jestem ciekaw kto przerobil moja rozmowe na forum tibia.com ale sie tego dowiem...
Wiekszosc ludzi mnie tu nie zna i nazywa mnie i shanoza beszczelnie w r.j C..ami bo co zabilem kogos kto zlapal hunta. Bez powodu nikt nigdy nie padnie... Wiekszosc zwas nazywa nas PA i nawet nie wiecie co to znaczy jak by na tym servie bylo PA gwarantuje wam kazdy 8-60 lvl nie expil by wogule. A cala reszta placila by za to ze moze poexpic na expowisku. Nie mam takiej sily ani przywilejów zeby stosowac ten sposob gry i nigdy nie bende. Wiec nie nazywajcie Nas PA.
|
Ostatnie zdanie - muehuehueheuheuehueeee
"Nas" z wielkiej litery. OMG! Od kiedy mowiac o sobie piszemy wielka litera?
Albo masz kompleks na wlasnym punkcie albo... ty, moze ci chodzilo o tego rapera Nas'a ?
Czlowieku, ty masz pojecie o czyms takim jak honor i lojalnosc? Bo zauwazylem ze rzucasz tymi wyrazami na lewo i prawo chociaz nie znasz ich znaczenia. Zabiles Wicana, zaplaciles Drazowi i co? Znowu w Wanted siedzisz, tlumaczac to: "bo tam mam kolegow". Prawda jest taka ze wiecej masz wrogow niz przyjaciol moj drogi (kieruje to i do Shanoza a zarazem waszych wszystkich ownerow). W Wanted jestes tylko dlatego ze daje ci to przepustke do bezkarnosci - tak, do BEZKARNOSCI. Nie bede tu przytaczal kuriozalnych przykladow waszego PA. Ciesz sie ze grasz tu jeszcze bo sad nad twoja glowa zbieral juz sie chyba 3 czy 4 razy.