Co do Zemsty (ale debilna nazwa) miał też "Rycerz Syn Kaszanki" , na Forterze stworzył "Markizek of Silvera" omg, ale n00b xD. Miał też T***** ** ******a oraz N****** ** ******a, ale reszty nie zdradze, bo te chary miały hunty x]
@Qwez
Można odzyskać konto od GMa ;]. Przykładem tego była Paladinka (150+ RP) miał hacka zaliczył pare deduff i.... i..... Gmy mu chara oddały
@Amazonka
Znam cie na 100% :S ale nie wiem kto ty... mam na oku jedną osobę, która robi new konto, bo sie boi "CHÓŃTA od Lejdi -.- nie masz sie co ukrywać

Każdy wie, że Lady ma innego chara na silv. wystarczy uważnie obserwować g chat i MYŚLEĆ
PS. PODOBNO hacker szykuje się do ataku. Zabezpieczcie kompy, i stosujcie się do instrukcji zawartych pare stron wcześniej. Mam podejrzenia co do hackera, za 14 dni będę wiedzieć kto to na 100% ^^
Aha. A Lady nie thiefuje. On po prostu non-stop na ziemi znajduje przeróżne itemki. A to boh, demon shield, lub inne rarytaski :S (dla niektórych 'rarki'). Ostatnio "znalazła" na tej ziemi duuuużo fajnych itemów -.-