dobrym rozwiazaniem jest bramka na te potwory ale 8+ bo przecierz w 100% nie jest dla rookslayerow(np. ja)respy powinny byc wieksze-idac na szkielety z 9 lvl we wschodniej czesci wyspy glupio troche jest 1 poinson spider 2 zwykle i 3 szkielety.jama 2 pietrowa,dalej na szkieletach quest chyba na katane i roty.szczerze mowiac tam rzadko kto chodzi,raczej w grupach ale jeszcze rzadziej

zamiast 3 szkeletow ktore pojawiaja sie co 2-3 minuty moglyby byc tam roty ok.3-4 dalej na miejscu rotow szkielety od 4 - 5.z nowych potworow to bym wzial slime-daje duzo exp-150 a nie ma loota

nawet chodzac grupa mozna dostac duuuzo experience.oczywiscie kilka na facc i wiecej na pacc(cip moze zarobi)na faccu moze z 2 slimy i to dobrze oslonione przez 3-5 poinson spidery i pozadnie ukryty w podziemiach.na paccu moze z 5 w kazdej "komorze" po 1 by nie dobraly sie do biednego killera slimow

main mi sie nie podoba-co wejde juz ne zyje i przepada moj eq ale dzieki kolerzance wrzucalem rzeczy do dp

jesli ktos kto mowi ze rookslayer blokuje respy to jest w duuuuuuzym bledzie.niech zrobi postac rookslayera,niech zobaczy co to znaczy pomagac innym graczom(ja rozdalem jak mialem malo cap ponad 500 gp,ale przerzycilem sie na platynki)
sorry ze sie rozpisalem ale tez cos powiedziec musze

i przepraszam za bledy