Zobacz pojedynczy post
stary 03-04-2006, 21:43   #29
Sathan
Użytkownik Forum

Sathan's Avatar

Data dołączenia: 13 03 2006
Lokacja: Sulechów

Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Boom Fight
Świat: Azura
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sierput
Czlowieku, ty masz pojecie o czyms takim jak honor i lojalnosc? Bo zauwazylem ze rzucasz tymi wyrazami na lewo i prawo chociaz nie znasz ich znaczenia. Zabiles Wicana, zaplaciles Drazowi i co? Znowu w Wanted siedzisz, tlumaczac to: "bo tam mam kolegow". Prawda jest taka ze wiecej masz wrogow niz przyjaciol moj drogi (kieruje to i do Shanoza a zarazem waszych wszystkich ownerow). W Wanted jestes tylko dlatego ze daje ci to przepustke do bezkarnosci - tak, do BEZKARNOSCI. Nie bede tu przytaczal kuriozalnych przykladow waszego PA. Ciesz sie ze grasz tu jeszcze bo sad nad twoja glowa zbieral juz sie chyba 3 czy 4 razy.
Odpowiedz na pierwsze pytanie:
Honor i lojalnosc nie zaleza od gry tego uczy zycie, nie rzucam tymi slowami na wiatr ... reszty domysl sie sam jak jestes taki zajebisty.
Odp. 2
Zabilem Wikana bo chcial zabic mi kolesia z RL nie wiesz o co chodzi to nie pytaj. Ja nic do niego nie mam on zreszta sam wiedzal za co padl.
I nie tlumacze tego bo tam mam kolegów poprotu ich mam i bende znimi do konica. A jak k**a nieznasz zasad to nie pi****l. <--( Odp. do zapłaty jak bys nie wiedzal )
Bezkarnosc h** wiesz o Bezkarnosci i co to wogole znaczy plakal bys jak by byla bezkarnosc.

Sathan
Sathan jest offline