Zobacz pojedynczy post
stary 03-04-2006, 22:02   #1
Rabanbar
Użytkownik Forum

Rabanbar's Avatar

Data dołączenia: 10 04 2005
Lokacja: Kraków

Stan: Na emeryturze
Rabanbar ma numer GG 3067062
Domyślny Iridian Aliance vs Arcanium - WMV

Witam,

Wiem że krecenie materialu sprzed miesiaca kiedy juz sie szykuje nastepna wojna jest troche nie na miejscu ale chcialem to zrobic ku chwale stowarzyszenia "Klima", gildii rebeliantów z Iridii którzy chcą zakończyć terror Arcanium który obejmuje nawet jej własnych członków. Cała afera z wojna zaczeła sie od ataku Arcanium na Juranda pod wymyślonym powodem (kradzież MPA). Jurand i Aureliuss zbuntowali sie i zalozyli wlasna gildie a Arcanium zaczeło atakowac bogu ducha winnych przyjaciół Juranda i Aureliussa min. Anasa Kiro, na którego próbe zamachu widzialem na wlasne oczy bo siedzialem wtedy obok niego. Na skutek szczesliwego zbiegu okolicznosci Anas przezyl a ja postanowilem stworzyc film wmv z poprzedniej wojny dla uczczenia śmierci Juranda i ku pokrzepieniu serc rebeliantów! Z góry uprzedzam ze wykonanie filmu jest niezbyt imponujace poniewaz wykonywalem go na takim sprzecie ze nikt z was nawet by nie próbował stworzyc wiecej niz minute. Prosze wiec przy ocenie o wziecie poprawki na to ze to mój pierwszy raz i program zawieszal sie co minute (dosłownie). Ależ sie rozpisalem nad historia tego filmu, koncze wiec juz to wypracowanie i zapraszam do sciagania:

Kliknij tutaj aby sciagnac plik z megaupload

Kliknij tutaj aby sciagnac plik z rapidshare

Niech żyje Klima!
Niech żyje Anas Kiro!
Niech żyje Aureliuss! Niech żyje Jurand Wyrocznia!
Niech żyje rebelia z Iridi!

Poniedzialek: Otwieram tibia.com a tam keyloggery
Wtorek: Otwieram tibia.org.pl a tam keyloggery
Środa: Otwieram tibia.pl a tam keyloggery
Czwartek: Boje sie otworzyć puszke sardynek

Ostatnio edytowany przez Rabanbar - 06-04-2006 o 16:24.
Rabanbar jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.