Cala xerena...zaniedlugo zas 1/2 domen~ stworzy gildie z 1/2 cast~ a a druga polowa tak samo i zas powstanie nowa wojna...Sam gralem na xerenie długi czas tylko niestety dzieki gildi cast~ zostalem takjakby wydalony z tego serva a to dlatego ze nie chcialem wyjsc z kopalni guardów dla Erisus...który uparl sie ze chce tam expic a jak nie pójde to mnie zabije ke ? ale ja mam honor i nie interesowalo mnie to ze on mial 10 lvli wiecej i postawilem sie ze nie pójde...niestety dostalem hunta po 10 minutach od calej gildi casta~ nie liczac tego ze 20 minut póziej Erisusa spotkalo cos przykrego "Apr 02 2006, 00:31:42 CET Killed at Level 55 by Claudian and by Fabien "Wiec dla mnie to jest PA...ale ale odkad gralem na xenerze to nigdy nie spotkalem sie z zadnym PA w moja strone od gildi Domen~...nawet duzo osób takich jak Erale/Claudian/Phy Praefectus/ duzo razy mi pomogli zeby nie bylo to podam przklad...Expilem sobie na tombach i oczywiscie jakis koles z NS caly czas na mnie lurowal potworki ale przyszedl tam claudian z Erale(bo dalem im cynk ze ten ziom tutaj siedzi xD ) i po 5 minutach moglem spokojnie dalej expic..I potem jeszcze z 20 razy pomogli mi wlasnie te osoby..Wiec osoby z casta~ nie mówcie ze wy walczycie niby o anty-pa i "wolnosc dla xereny"....Ja wiem to ze jak wygracie ta wojne(a macie szanse 1:100000) to z tego serva zrobi sie wiekszy syf niz z kyry -.-..Dlatego mam wielka nadzieje ze Domnesticus wygra ta wojne i wszyscy z casta~ wyniasa sie z serva...
więc go w dupe słordem kłuje 
|
|