Zobacz pojedynczy post
stary 04-04-2006, 02:05   #38
Klonor
Guest

Domyślny

Sathan

Na 100% nigdy nie robiłeś PA bez powodu? Powody pewnie jakieś miałeś, tak jak to powiedział Nosso wyssane z palca. Czyżbyś brał przykład z Draza? On też wymyśla sobie na szybkiego powody np. : "biłeś xxxx, dawaj armor". I nie mów mi, że nie wiem nic o tym bo sam takie co przeszedłem. Jeśli nie słyszałeś o tej sytuacji to ci ją troszeczke przybliże - na cyclopolis minołem Draza który po chwili zaczął mnie lać. Zapytasz jaki był powód tego, a powiem ci - podobno biłem Świeżakusa, który był w DoF academy. Nie ważne było, że nigdy go nie widziałem. To była tylko przykrywka dla prawdziwego powodu: wymuszenia kasy lub itema. Jednak to się Drazowi nie udało, bo nic nie zyskał a stracił tylko sd. Za chwile powiecie że zrobił fraga na 69 lvl, a no żeby nie pomoc 6/7 osób z Wanted nie padł bym bo zdołałem uciec z -3 pietra aż do -1. Draz umiesz ty wogóle robić trapy?

Moja rada dla was panowie: zanim zaczniecie robić PA pomyślcie nad dobrym powodem.

Ps.

Honor nie zależy od gry - to prawda. Ale przejawia się on również w grze, a nie tylko w życiu codziennym ( którego nie macie siedząc cały czas przed kompem i grając w tibie)

Ps. do Eldyna, jednego z wielu ownerów Shanoza

O dupoliztwie się nie wypowiadaj, bo ty jesteś tego najlepszym przykładem..

Hail the Defenders of Fangorn

Ostatnio edytowany przez Klonor - 04-04-2006 o 02:06.