Zobacz pojedynczy post
stary 04-04-2006, 09:29   #111
Protarus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 31 10 2005

Domyślny

Wiem kapusniaczku jaki lvl masz i jaki lvl miales. Jesli chodzi o ssa to ja mialem w domku zawsze przynajmniej bp tego gowna i kilka przy sobie. Poza tym do tej pory nie bluzgalem ludzi(a potrafie to robic dziecino).

Poza tym jesli nie ufalbym ludziom z tibi to wogule bym w to nie gral. Dla mnie czlowiek ktory nie jest warty zaufania jest jak klocek na chodniku.

Jelsi chodzi o moj lvl to risofek troche sie pomylil 80(prawie) byl jakies 5 miesiecy temu. Bylem w top 25 w expie a w skilach chyba na 8 miejscu(w shieldingu na 50+)

Poza tym mowiles ze mogli sie wyuchac od ue spoxstera. bardzo ciekawe jak?
Nie wiem czy zdajesz sobie sprawe ale ue spoxstera zadaje mniej wiencej 430-800 obrazen co przy dwokrotnym spamie daje jakies 860-1600 podczas gdy rycerz na 80+ lvlu ma ok 1300hp.Nawet gdyby zdazyli sie uhnac to spoxster mial many na 3(a po uzyciu jednego mf na 4) ue wiec ci na nizszych levelach praktycznie nie mieli szans sie wyuchac(uhem zwracaja sobie jakies 450 hp). Jedynym sensownym rozwiazaniem bylo by w tej sytuacji wziasc slabszy eq i ssa lub przynajmniej miec na sobie might ringa(zwiekszylo by to ich szanse) albo poprostu wcale tam nie isc

PS. kapucha z tego co wiem to masz 15lat a jesli te zdjecie w twoim awatarze bylo prawdziwe to musze ci powiedziec ze masz ryj jak dupa mojego psa.

PS (zwierzu wiem ze mnie nie lubisz ze wzgledu na nasze wczesniejsze sprzeczki nie tylko na forum) wiec powstrzymaj sie od komentarzy ktore nie beda obiektywne

Pozdro
Protarus jest offline   Odpowiedz z Cytatem