Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Michałeq
@Narkoman
Nawet nie mam zamiaru  . Po prostu chce powiedzieć, że 1bp uh na 37 knighta to CIUT za mało....
@Lady
Nie wiem, i nie chcę wiedzieć skąd czerpałeś te itemki, bo byś musiał chyba trzech takich 40lvl+ dziennie zabijać (lub thiefować - niepotrzebne skreślić) w każdym razie to są tylko moje domysły
Hehe... uwielbiam czytać wypowiedzi Zemsty vel. Wody Sedesowej vel. Markizka vel. Markiza666 (a o kontach na forum nikt nie wspominał :S)
Jego schemat wypowiedzi wygląda mniej więcej tak:
<Cytuj niewygodny text>
Fluga, bluzga <emotikonka> bluzg <emotikonka><emotikonka> <emotikonka> bluzg, flug, bluzg, bluzg.
Zero invvencji :/
|
Cos ci sie chyba we lbie popi**** Pavlot nie mial ani 1 uha - mial hmmy gfb ale nie mial nawet 1 uha...no comment noob na potege.do tego mial crus helma w bp. a tak wogole to wez sie nie uwazaj za takiego ktory all zmysly pozjadal...caly czas sie madrzys. komantujesz all z tego co slyszysz nikomu nie chce sie czytac twoich zje*** madrosci. to forum nie jest lekcja jezyka pl i nie trzeba tu pisac wypracowan. przekladaj to co piszesz na czyny...a i jeszcze cos: co do profilu to w lokalizacji nie chodzi o miasto w ktorym przebywasz w tibii Naabie
Ostatnio edytowany przez Holu! - 04-04-2006 o 17:26.
|