Temat: Sword vs Axe
Zobacz pojedynczy post
stary 04-04-2006, 18:22   #194
Vanzi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 12 2005
Lokacja: Wrocław

Świat: WoWscape
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dragonit
Lol jak iwdze niektóre wypowiedzi to mi sie cche ************

1.Ktos napisał,że swordy są w sam raz dla sorców i druidów.Lol,kto tak uważa powiniein skonczyc z tibia.

2.obrona jest o wiel mniej ważna od ataku,gdyż do obrny ma się też tarcze,a do ataku nic wiec fire ae jest lepsze od bright sworda.

3.Każdy iwe,że każdy noob i newbie walczy swordami.Z czego to wynika?ze chorzy ludize walczą swordami i walczyliby nawet,jakby nawet najsłabszy axe mial 50 ataku.Co do samego axe vs sword,to axe są tańsze,lżejsze(tylko knight axe jest ciężki)mają najlepszą broń dwuręczną i jest na nie wmneijsyz popyt,gdyż neiarz po depo chodzi nawet 3 ludzi chcący kupić np.fire sworda,a fire axe lub kngith axe prawei nic.Do tego swordy są nudne.Zauważcie też,że ponad 90% ludiz walczących swordami ma na 20lvl skile 40\35,a wszyscy walczący axe mają dobre skile.Ze wszyztkich znanych mi osób tlyko ja walczyłem moją pierwszą postacia,druidem,axami.

Co do pierwszego postu:Nei dałes ciała,twoi koeldzy sa ******* a ty dokonałeś świetnego wyboru,gratz
Po przeczytaniu tego postu zupełnie nie dziwię się że udało ci się osiągnąć 12 lv.
Vanzi jest offline   Odpowiedz z Cytatem