Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dawid mag
Powiem krótko nikt niewie co to jest ale może nie do końca ale kolo wzioł motyw z resident evil z gry każdy oglada ale nikt w to niegra lol to w co wy gracie tibie ja też gram ale dlamnie po 1-3h tibia staje się "guwnem" i tyle musze odpocząci a nie tylko tibia lol w resident chyba tym na x-box jest tak
że wchodzą dobra końec bo was zanudze!
|
Yyyy...br? Czuję się jakoś tak dziwnie po tym poście XD Nie znalazłem w nim sensu, ale wywnioskowałem o co "ałtorowi" chodziło... Tak, podobieństwo do RE jest oczywiste. I nie sądzę, żeby przeszkadzało... Jestem fanem survival-horrorów na wszelkie konsole (jeśli nie mogę w nie grać na PieCu, to od czego są znajomi?

) i potrafie docenić fabułę tego fake'a... Jasne, trąci stereotypami, ale kto wie jak się dalej potoczy? A grałeś w Resident Evil 1, gdy był jeszcze cieplutka nowością? Bo widzisz, ja tak. I uważam, że nie nudzi (nawet teraz)... Choć nic nie przebije Alone in the Dark 1... Który straszył jak nic...
I apel do autora Fake'a. Cholera, bronie Cie, człowieku. Nawet nie myśl o przerywaniu tworzenia... Poważnie mówie. Bardzo mi się Twe dzieło podoba i coraz bardziej się irytuje :S