Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Najwyzsza prawda
FRANCO
Shanoz-skacz swoje wywody bo to smieszne.
Trzeba uciekac do innego kraju jak sie po polsku nie umie mowic.
Wydaj slownik ze swoimi slowami i ortografia bo plakac sie chce jak sie ciebie czyta,a tak na marginesie to gdzie ma Shanoz skakac???
Btw. wysmiewanie sie z cudzej pracy to juz naprawde uposledzenie ciekawe co ty tam robisz pewnie jestes jakims dyrektorem wielkiego przedsiebiorstwa albo tlumaczem jezyka ang. na polski bo przeciez polski znasz bardzo dobrze czego nie raz juz dales przyklad.
|
Baranie-ja nie mam polskich liter na klawiaturze,wiec nie moge ich uzywac-jakbys wiedzial mieszkam w uk a tu jest xp po angielsku wiec cepie malinowy domysl sie oco mi lazilo jakbys widzial i czytal moje all posty nie uzywalem ani jednej polskiej litery tak samo jak draz skad ty sie urwales debilu
Ortografie mam napewno lepsza od ciebie
Widze next drazo-fun
Moj angielski jaki jest taki jest nie kazdy sie urodzil poliglota-nie ukrywam ze jestem cienki z odmiany czasow w angielskim-co glupio ci ze sie przyznalem do tego.Trzeba miec nie lada odwage zeby sie do tego przyznac ja ja mam-ty mozesz o niej tylko pomarzyc
Po 2-jak do mnie piszesz to zeby na bacznosc i co 2 wystap-chyba niechcesz sie prosic o wolnosc jak draz hehehehe
Po 3 zbanuj go gimli bo ten koles wypisuje tylko stek glupot az szkoda czytac takich wywodow
Po 4 zasmiecasz forum-jak sie nauczysz odpisywac na temat dany to wtedy mozna z toba podyskutowac
Po 5-tak jestem dyrektorem kolka rolnego w Manchesterze i co nie wstydze sie tego przynajmniej mam ludzi pod soba mueehehehe
Franco