Zobacz pojedynczy post
stary 27-06-2004, 20:39   #64
Matheous
Użytkownik Forum

Matheous's Avatar

Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.

Matheous ma numer GG 2872460 Matheous ma login Tlenu emcid@tlen.pl
Domyślny

Pierscien swobody ruchow, do zdobycia na najwyzszym peitrze siedziby Zelaznego Tronu, wypada z jednego wroga. Ten znaczek oznacza swobode dzialania i sie pojawia gdy zalozysz ten pierscionek-nie trzeba nakladac butow. Oznacza on, ze nie dzialaja na ciebie czary dotyczace ruchow-czyli spowolnienie, unieruchomienie, przyspieszenie. Przykro mi, ale w tej dziedzinie uwazam sie za wiekszy autorytet bo cala sage BG znam na pamiec
ShadowKeeper-nie jest to program tylko do cheatowania. Mozna go wykorzystac w bardziej swiatlych celach-przy tworzeniu i testowaniu modow, gdy chcesz z ciekawosci zobaczyc jaki ekwipunek ma wrog itp. Polecam spojrzenie na jakies dobre forum o BG-tam co drugi gostek uwaza Shadowa, ale nie w celu podniesienia sobie statow na 25/25/25/25/25/25, tylko wlasnie do 'bajerowania' przy modach.
Slowko o modach-gdy sie skonczy BG i BG2 po 50 razy to sie szuka nowych wrazen-i wlasnie o takich mdoach mowie-dodajacych nowe lokacje, questy, przygody...A nie o moda dodajacego jakis superduperprzegiety przedmiot ktory jest w posiadaniu jeszcze bardziej przegietego towarzysza gry.
Fajne mody do BG2: slynny Tactics i Dark Ritual Mod. Pierwszy utrudnia walki(niektore calkowicie zmienia), drugi dodaje nowa plansze, gdzie trzeba pokonac m. in. Zoltego Smoka.
Nie uwazajcie mnie za nooba! Ja interesuje sie modami wlasnie pod katem czerpania wiekszej przyjemnosci z gry-a nie do cheatowania.
Dziekuje za uwage