Cytuj:
|
Oryginalnie napisane przez rendevar
Filmik mi sie wlasnie sciaga ale chce powiedziec ze arcanium to niemile zakompleksione dzieci (pisze tak bo ktos ocenzurowal wczesniejsza wypowiedz) (nieobrazajac np bezoka bo on jest goo dpolakiem ^^) trapoja w kilku typa jedna osobe.na iridi niebedzie spokoju kazdy uwielbiam jeść bananyany szwed jak mu powiesz leave to zaraz pisze ktos do ciebie z arc -.-. H LVL NA IRDI JEDNOCZCIE SIE PRZECIW TYM PEDALOM SWE SUXXXXX ----...-----
|
Oj Panowie. Nie chce tu oceniac Arcanium, bo nie widze potrzeby. Ale to co napisal kolega prosi sie o pomste do nieba. Jesli jeszcze nie dorosles do wypowiedzi na forum (nie twierdze, ze ja doroslem, ale co nie co umiem rozroznic) to po prostu nie pisz. W Arcanium sa Polacy. Bylo ich o wiele wiecej kiedys (przeminelo). A wiec, moim zdaniem, dzielenie kazdej wojny na nacje i wykrzykiwanie typu "ZABIC SWE!" nie ma sensu.
Zabil mnie tekst: "szwed jak mu powiesz leave (...)". Twierdzisz, ze Polacy, Niemcy, Rosjanie (jesli graja, bo nie poznalem) tak nie robia? Nie pochwalam zachowania wszystkich czlonkow Arcanium, ani czlonkow IA. Obie gildie maja w swoich szeregach kogos kto tak robi. Napewno spora czesc wykorzystuje to, ze ma wyzszy lvl czy tez mocna gildie. Ale takie jest zycie w Tibii. Wiekszosc (nawet potencjalnie "porzadnych ludzi") po dojsciu do wladzy zmienia sie. Tibia to loteria. Mozesz zostac sciganym za to, ze za szybko expisz i jestes zagrozeniem, za to, ze masz dobre eq czy tez za to, ze kuzyn brata Twojego kolegi zabil komus Amazonke.
@topic Film podobal mi sie, acz nic nadzywczajnego. Przekopiowana TibiCam i dodana muzyka. Nie mniej jednak miejscami fajny.