Cytuj:
Oryginalnie napisane przez damtob
Ktos podsunol pomysl na Annihilator II. Przeciesz mozna anni robic co 100lvl wiec na 100lvl i na 200lvl a moze kiedys nawet 300
|
Hmm a od kiedy tako mozna ?? Bo nie wiedzialem o tym(i raczej ktos ci naklamal ale moge sie mylic).A co do Ani 100 Ani 200 Ani 300, Moze narazie Cipp powinni dodac tylko Jakis Quest na 200 lev gdyz i nawet nie wiem czy na 10% swiatow juz chodziasz 4 graczy ma ten lev zeby moc zrobic questa

. A wmiare kolejnych lat dodawac kolejne 100lev do questu

Jesli mam szczerym byc to odkad uslyszalem o ANI to tylko dla niego gram

I Panie I Panowie juz juz prawie go mam w zasiegu reki, gram dla klimatu RPG a wraz z 100 lev i wykonaniem ANi DH i dokonczeniem HoTa konczy sie ten klimat gdyz na biezaco wykonuje Questy... te o ktorych wiem oczywiscie.
A co do Questow to wiecie 100% miesci sie w przedziale 1-100lev. I jednak malo graczy ma wykonany kazdy ten quest zanim dojda do 100%, kilka questow sie oposzcza itp ale kiedys sie do nich wraca. A co ma powiedziec gracz na 101 lev z wszystkimi Questami ?? Wiem powinno ogolnikowo wysypac Questami od 1 do 200 lev, ale z wiekszym nakladem na 100lev UP. QUesty powinny Zwierac Mysl Zagadki, Lamiglowki, Chodzenia Za Nagroda-Zeby Ja Wychodzic Jak np.w Postmanie. Bo co to za Quest Demon Helmet Lub HoT ?? Na Danubi za 15k mozna poprosic dobrego HLEV on zbieze ekipe i wykonywac jedna za druga czescia. Pewnie wielu z was teraz powie ze mozna samemu wykonac Quest... Lecz wiecie w takim razie trzeba by bylo wbic znacznie wyzszy lev niz 80 by go rozpoczac. Wiec trudne Questy w zalozenniu cipp chyba maja byc tylko i wylacznie wykonywane w grupach. Zreszt Postman prosty a i tak lepiej z kims go wykonac