Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Crocir
kubus^^ albo mi sie wydaje albo twoj podpis rzodkiewka jest superi glupoty;p jak osoba z takim levelem ze solo dle orbi(chociaz je mozna orbic jka ise nudiz od 35)(: nie iwe gdzie jest poejdynczy resp dragow(:kolo venore jka ise na dl'a idize jest fajnie(:jeszcze jest mozliwosc ze kupiles chara oc jest nielegalne!!  sorki za offtop
@Palek Demon nie wiem co sie stało ale prawdopodobnie cos niedobrego bo sam nie rozumiem tego co napisalem(:moim zdaniem to sprawka tego ze podczas gdy to pisalme troche mi sie mylily klawisze na klaiwaturze co bylo spowodowane malym spojeniem alkocholowym spowodowanym dobrymi emocjami po napisaniu testu kompetencji na koniec 6 klasy szkoly podstawowej(:sorki za bledy o ile ktos w ogole sie rozczytal(:ejj u mnei pisze albo mi sie wydaje albo twoj podpis rzodkiewka jest superi glupoty a tma pisze jakas rzodkiewka(:czyzby cenzura zaawansowana (  ozdroo
|
Nieposądzaj mnei o takie rzeczy poneiważ pytam o SZYBKI resp draga,a DL można solowac z sd,nei expie masowo na DL to było dla Best Solo-.-