Zobacz pojedynczy post
stary 05-04-2006, 23:25   #79
Kobielak
Użytkownik forum

Data dołączenia: 24 08 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Soul Xalibour
u mnie na rooku była ostatnio zabawa w kupowanie itemków, tzn. że wszyzcy wrzeszczeli, że kupią MPA, MLS, itp.itd.

a inna sytuacja była jak widziałem jak jeden gościu idzie na main. spisałem całą rozmowę z oracle.
Krolewski Pall: hi
The Oracle: Krolewski Pall, ARE YOU PREPARED TO FACE YOUR DESTINY?
Krolewski Pall: yes
The Oracle: IN WHICH TOWN DO YOU WANT TO LIVE: CARLIN, THAIS, OR VENORE?
Krolewski Pall: thais
The Oracle: IN THAIS! AND WHAT PROFESSION HAVE YOU CHOSEN: KNIGHT, PALADIN, SORCERER, OR DRUID?
Krolewski Pall: sorcerer
The Oracle: A SORCERER! ARE YOU SURE? THIS DECISION IS IRREVERSIBLE!
Krolewski Pall: yes
co dziwnego jest w tej rozmowie??? Zreszta nie widze tu nic smiesznego aani zadnego bledu ktory by gosc popelnil o.O @edit: HAHAHAHAHHAHAH sory nei zauwazylem nicku MUAHAHHAHAHAHHA tak samo widizalem w innej grze goscia co sie nazywal assist a gral archerem

btw. moj ziom mial juz bordowe hp ktos podbiegl dal mu poison ten sie zatrul i umarl to byly jeszcze nasze pierwsze chary
a teraz jak juz jestesmy starymi wyjadaczami (chyba z 6 charow) to sami ludzi w jajo robimy chociaz wtedy klelismy na takich jak my ostatnio bili ludzie z nami mino (nas 2 i ich potem sie zbiego z 5 jak mino mial malo hp) oczywiscie zrobilismy ich w jajo najpierw ja fast hand do niego on domnie potem rzucam innym cialem mino do niego on z nim biega a ja eleganco zabieram loot

Ostatnio edytowany przez Kobielak - 05-04-2006 o 23:26.
Kobielak jest offline   Odpowiedz z Cytatem