Temat: Dosyć PA
Zobacz pojedynczy post
stary 05-04-2006, 23:16   #28
pendus
Użytkownik forum

pendus's Avatar

Data dołączenia: 09 03 2005

Stan: Niegrający
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Arcania
Dumny PK Arcania vs Valoria

Ja gralem na Valorii ostatnio przenioslem sie na Arcanie. Lvl mam jeszcze niski i nikt mnie sie nie czepia. Na valorii nie bylo problemow z huntami za nic. Na Arcani sa za to nieudolni PKrzy. Jak na valorii spotkales pk to miales 1%b szans na przezycie, byli profesjonalistami. Znowu na Arcani jak do tej pory spotkalem sie z niedorobionymi trapami i pk'rami co im sie tak rece trzesa ze ci z hmm'a trafic nie moze. Bez problemu uciekasz do dp (nawetz kopalni dwarfow czy z zamku kolo ab) albo ganiasz sie z pk po lesie. Na Arcani PKuja amatorzy, zwykle po 1-2. Na Valorii trafialo sie na zgrane druzyny nawet po 4-5 osob, mieli taktyke, zapas runek i byli zgrani. A tytaj(Arcania) Biegasz wkolo drzewa i czekasz az ci sie mana na exure uzupelni, albo jak potraktujesz goscia z hmm a on "no kill plxxxxxxx or hunted by buble and cachero" Znowu jak na Valorii rypal cie pk to ci kazdy pomogl, uhnal czy zabil lotra a tu prosisz goscia o pomoc a on ci: "LOL" albo "HOW ARE YOU?? xD" . Nie wiem, moze mialem po prostu pecha.

Podsumowuja jezeli chodzi o PK to latwiej jest przezyc na Arcani (jeszcze bez deda) niz na Valorii (gdzie biegaja hordy ~80-100lvl PKerow)
pendus jest offline   Odpowiedz z Cytatem