Zobacz pojedynczy post
stary 06-04-2006, 09:15   #14
Pandorian technomancer
Użytkownik Forum

Pandorian technomancer's Avatar

Data dołączenia: 04 10 2005

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: PA - ndoria
Poziom: +70
Skille: 28/28
Poziom mag.: 83
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez freed
Pandorian technomancer wy przypadku Anielskiego Pyła to on sam dał delete bo padł i nie mogli go bić bo był w tej samej Gildi co Thaldus THor pee Fenza itd. a Dreycler padał za to że za bardzo był pewny siebie .......
Anielski padal co kilka dni, a co do tego ze niemogli go bic bo byl w tej samej gildi . Spytaj go ile razy padl i z czyjej ręki. to ze dal deleted nie zmienia faktu ze zrobil to z powodu ze bez placenia dalej by niepogral tym charem, i jesli uwazasz ze to ze jest sie w TK cos zmienia to mylisz sie i to grubo, oni tak naprawde dbaja tylko o swenskych graczy, polacy sa dla nich tylko słuzacymi którzy robia im tanie runy, przynosza runy/bolty/bursty na hunt place i blokuja im potwory. A Polskie dzieciaki ciesza sie ze Kim albo Chuck w nagrode rzuca im wirtualnego buziaka

Odnosnie Dreya to masz racje był pewny siebie ale chciał grac tak jak moga grac szwedzcy gracze, tzn expic gdzie sie chce i gdy przyjdzie swensky noobchar i każe ci wy.... móc mu poprostu wybic to z głowy, ale Pandoria to swiat rzadzony przez 4 szwedzkich i jednego szkockiego rasiste i jednego kanadyjskiego dzieciaka z skrzywiona psyhe .

Drey padl z reki tych samych graczy którym pomagal i których uwazał za przyjaciół... wiesz co napisał do mnie zanim padł ... " jest ok Thaldus powiedzial ze juz idzie i mi pomoże... " ... widzisz martwego człowieka vol. 8. Znalazłeś Dreycler. Zabitego przez Thaldusa i Thora pee. i po chwili słowa Dreya " nie ci ownerzy.. Kim by mi pomógl "

życie życie jest nowela

Poprostu oni dobrze sie bawia, moga zniechecic do gry kazdego kogo tylko zechca.

Ostatnio edytowany przez Pandorian technomancer - 06-04-2006 o 09:17.
Pandorian technomancer jest offline