[quote=pendus]Nowi GMi ?? Ale czy to rzeczywiscie tak super jak bedaGMy Polacy? Przeciez i tak gadac beda po angielsku, a wiecej banow sie posypie bo beda rozumiec po polsku. Jak sie "fajnie" nazwiesz to ci postac zablokuja...jak powyzywasz n00ba to ci sie przyczepi... itd. Oczywiscie jak go spotkasz bo ja gma tylko raz widzialem(co starczylo zebym bana dostal-za glupi nick, od tamtego czasu nazywam sie tylko po polsku)
Dla mnie to obojętne czy Gm'y będą polakami czy też nie, jedno jest pewne - dobrze, że jest ich coraz więcej. Jeśli twoim zdaniem name typu ,,Nazista'' albo ,,Sperminator'' bo takiego kolesia też raz widziałem

jest fajny to sam jesteś nobem, a ban na pewno dostałeś słusznie. Nicki tego typu ośmieszają nasz naród tibijski, a ludzi słusznie dostają za nie bany. ,,Powyzywać nooba'' stary, który ty masz lev, że po tak żałosnym topicu śmiesz nazywać ludzi nobami? Nie wiem czy znasz się na Tibi i jesteś dobrym graczem, ale po tym co napisałeś wnioskuje, że raczej nie. A gracze, których nazywasz nobami bardzo często są początkującymi graczami, którzy z czasem dzięki swojej zawziętości osiągną dużo więcej niż nie którzy z nas.