Temat: News
Zobacz pojedynczy post
stary 06-04-2006, 12:16   #993
Rankor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok

Stan: Niegrający
Rankor ma numer GG 2811393
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rabanbar
Drogie Arcanium!

Jesteście najwiekszymi idiotami jakich zdarzylo mi sie spotkac. Na poczatku w "Klimie" był Jurand i Aureliuss. Potem próbowaliscie zabic Anasa Kiro. On chcial pozostac neutralny ale zmusiliscie go do udzialu w wojnie. Kolejny przeciwnik na 80+. Potem zabiliscie Oriona Luce. Chcial pozostac neutralny ale zmusilisciego do wziecia udziału w wojnie. Kolejny przeciwnik koło 80 levelu. Nie wiem czy zauwazyliscie ale wlasnie dzieki wam podwoiła sie sila wrogo do was nastawionej gildi. Robcie tak dalej a niedlugo tyko nooby na 12 levelu nie beda nalezaly do Klimy.

Porada dnia: Wezcie sie troche uspokujcie i nauczcie sie ze jezeli chcecie kogos powstrzymac od udzialu w wojnie po stronie waszych przeciwników musicie byc dla niego mili tak aby dolaczyl do was badz mial watpliwosci co do tego czy rzeczywiscie nalezy was pokonac a nie piszcie mu "Hunted by Arcanium" lub bez ostrzezenia zabijajcie. To zdecydowanie dobrze nie wplynie na poziom jego sympati w obec was.
Ja tylko nie wiem do kogo Ty apelujesz. W Arcanium jest chyba 3 Polakow i niezabardzo widac, zeby udzielali sie na forum.
Apropo pomyslu, ktory zamiesciles - nie ma szans na przejscie. Nie tylko Polacy graja w tibie, a nawet jesli to lepiej byc w rzadzacej gildii i miec mozliwosc ubicia osoby nam niewygodnej niz sie bawic w takie cos.
Rankor jest offline