Zobacz pojedynczy post
stary 06-04-2006, 16:15   #14
Kajt
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 10 2005
Lokacja: Lubań

Stan: Na emeryturze
Kajt ma numer GG 4921629
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez nazwa uzytkownika
omg ludzie jacy wy tepi jestescie no comment, tibia to jest tylko gra, zastawilem cie boxami i cie zabilem, i co sie stalo?! idziesz do mamusi sie wyplakac i konczysz z tibia od razu i jeszcze demolujesz pol chalupy z nerwow? bo duzo straciles przy dedzie tak? wyleciala ci katana ktorych backpack sie zdobywa w kilka minut wchodzac dwudziestoma noobcharami na questa -.- bo nie umiesz odrobic expa, tak? I ja mam sie tym przejmowac, bo ty sie poplaczesz z powodu deda w grze komputerowej?! a mnie to duzo obchodzi ;p gram se dla rozrywki zeby miec przyjemne odprezenie od rl, nie podoba ci sie, to nie graj na rooku albo w tibie. Prawda jest taka ze nawet najlepszy traper nie strapuje dobrego rookstayera, zeby nie wiem co robil to przeciez zawsze 1-2 bp life fluidow starcza, aby wyjsc z opresji, wiec nie zwalajcie tutaj winy na rookstayerow, chodzisz bez lifefluidow jak ostatni pokraka i jeszcze do tego zawalasz mi expowisko, to co mam zrobic? pomoc ci? dac ci fri pojzon dadżera moze? jak nie umiesz grac w tibie i cie deady denerwuja przez to tylko ze nie umiesz grac (bo jak ktos umie to szybko odrobi straty) to nie graj, proste jak drut
jak ja nie lubie ludzi co wkrencajom ze zrobili cos czego nie robili i ze majom spike sworda na rooku. Nie mają pojęcia o rzeczach o których gadają rookstayerzy i sie wymądrzają.