06-04-2006, 16:15
|
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2005
Lokacja: Lubań
Stan: Na emeryturze
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez nazwa uzytkownika
omg ludzie jacy wy tepi jestescie no comment, tibia to jest tylko gra, zastawilem cie boxami i cie zabilem, i co sie stalo?! idziesz do mamusi sie wyplakac i konczysz z tibia od razu i jeszcze demolujesz pol chalupy z nerwow? bo duzo straciles przy dedzie tak? wyleciala ci katana ktorych backpack sie zdobywa w kilka minut wchodzac dwudziestoma noobcharami na questa -.- bo nie umiesz odrobic expa, tak? I ja mam sie tym przejmowac, bo ty sie poplaczesz z powodu deda w grze komputerowej?! a mnie to duzo obchodzi ;p gram se dla rozrywki zeby miec przyjemne odprezenie od rl, nie podoba ci sie, to nie graj na rooku albo w tibie. Prawda jest taka ze nawet najlepszy traper nie strapuje dobrego rookstayera, zeby nie wiem co robil to przeciez zawsze 1-2 bp life fluidow starcza, aby wyjsc z opresji, wiec nie zwalajcie tutaj winy na rookstayerow, chodzisz bez lifefluidow jak ostatni pokraka i jeszcze do tego zawalasz mi expowisko, to co mam zrobic? pomoc ci? dac ci fri pojzon dadżera moze? jak nie umiesz grac w tibie i cie deady denerwuja przez to tylko ze nie umiesz grac (bo jak ktos umie to szybko odrobi straty) to nie graj, proste jak drut
|
jak ja nie lubie ludzi co wkrencajom ze zrobili cos czego nie robili i ze majom spike sworda na rooku. Nie mają pojęcia o rzeczach o których gadają rookstayerzy i sie wymądrzają.
|