Cytuj:
Oryginalnie napisane przez emilok
Nosz w morde, chcąc uhnąć się musisz zrobić dwie rzeczy, kliknąć prawym na uha, i lewym na środku ekranu. Czy to jest dla Ciebie za trudne? Może idź pograć w pingponga bo masz coś nietak z koordynacją ruchowo wzrokową, innej możliwości nie widze.
|
Taa co ty nie powiesz. Stary wiesz że im wyższy lvl tym szybciej chodzisz więc (niechce mi się tego tłumaczyć to ci zacytuje to co mam na myśli) :
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gremlin
Fige prawda, to moze i dziala przy slabych postaciach, ale na wyzszym lvl ping moze byc taki ze system moze widziec nas na 1-3 kratek do przodu wiec szansa na trafienie sie ta metoda UHem jest 1/3, UHajac sie samemu trzeba po prostu stanac na chwile i w zasadzie nie ma innej metody z przyzwoita pewnoscia skutecznosci.
Caly sekret w szybkim UHaniu w "biegu" polega na tym zeby zdac sobie sprawe z tego ze ZAWSZE jestesmy na srodku ekranu i wyczuciu kiedy stanac tak zeby akurat UH zadzialal. Na poczatku stawaj na dluzej, z czasem wyczujesz sprawe do tego stopnia ze nawet nie bedzie widac kiedy sie zatrzymales.
|
Więc to klikanie na klatke przed sobą na początku może być dobre ale nie później (na wyższych lvlach) więc mnie nie obrażaj jak nie wiesz co miałem na myśli pisząc tamtego posta.