Zobacz pojedynczy post
stary 06-04-2006, 20:55   #3
.B2.
Użytkownik forum

.B2.'s Avatar

Data dołączenia: 01 04 2006
Lokacja: Opole

Stan: Na emeryturze
Imię: <censored>
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: ~~
Świat: Antica
Domyślny Ciekawe

<Rozpoznajesz jakis dziennik>
... Teraz mam informacje ktorych tak bardzo potrzebowalem. Kosztowalo to fortune ale jest z tym moja milosc. Zly Minz schowal moja Caramellie w wiezy w gorach Femur, Bede podrozowal...
... Prawie mnie zabil ale dostalem sie do wiezy. Niestety druid zaczarowal to miejsce jakas magia i trawa jest prawie nie do przejscia ...
... Spotkalem elfa i kupilem maczete. Teraz bede w stanie...
... Niemozliwe! Nie jestem na tyle wytrenowany zeby sciac ta szybko rostaca trawe na tyle szybko zeby oczyscic droge do wiezy ...
... Schowam sie na noc w jaskimi ktora zauwazylem tego ranka kiedy przechodzilem obok, jutro pojde do miasta aby podniesc moje umiejetnosci scinania trawy (lol) Jestem pewny ze jesli lepiej sie z tym zapoznam, bede w stanie to zrobic

Mniejwiecej tyle to znaczy. Niebardzo wiem co to jest, ale wydaje sie ciekawe ;D

Edit. @up Taaa jasne i potrafi tak szybko chodzic ze woda to nie problem dla niego to raczej dziala tak ze trawa odrasta automatycznie jak sie wejdzie na to pole... no chyba ze jest ktos kto potrafi chodzic tak szybko ze przeskakuje co 2 kratki ;>

Ostatnio edytowany przez .B2. - 06-04-2006 o 20:57.
.B2. jest offline   Odpowiedz z Cytatem