Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nevol
Zal ci dupe sciska "Ricton Galain / Nelvotta". Byles w duskach chiales mnie huncic nieudalo ci sie  Byla wojna chciales mnie huncic nieudalo sie  PZDR for Living Legends "buhaaha" Podobno macie domnie wpasc w wakacje zapraszam z otwartymi ramionami 
|
LOOOOOL
czlowieku ty jestes psychicznie chory!
Nelvotta jest z mojego miasta ricton z reszta (chyba) tez pff podobno wiesz jaki mam nick "bo mialem odsloniety" mialem odsloniety jak mialem postac teraz jej nei mam to nie mam pokazanego nicku jedyne co moge ci pwoeidziecto to ze jestem friendem z rl starego i nowego fenixa'gru tj. Olka i bylem royal paladinem
pozatym na jakiej podsatwie twierdzisz ze jestem nobem jak narazie to co post zamiast podawac argumenty na moje nobowstwo podajesz nie zbite dowody na swoj idiotyzm. -.- btw. ak by ci wrocek zrobil wjazd to bys nie byl taki cfaniak -.^
przyklad? bluzgasz mnie ze pisze niewiadomo po jakiemu a nawet nie wiesz ze od przeszlo 2 tygodni na forum funkcjonuje nowa cenzura (o wiele bardziej skuteczna tutaj gz dla modkow!) + nie umiesz edytowac postow (reported)