Temat: Faq
Zobacz pojedynczy post
stary 07-04-2006, 08:58   #380
emilok
pokrzywa
 
emilok's Avatar
 
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Wiek: 39

Posty: 1,772
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
emilok ma numer GG 8170610 emilok ma login Tlenu emilok@o2.pl
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nytalith
@2 up: Tak, tempest rod i wand of cosmic energy mozna bic tylko w zwarciu.
@up: Szukaj plz! ale juz Ci powiem Bierzesz kupujesz czar, np hmm (25lvl) a nastepnie blank rune w lape i mowisz formulke w tym wypadku "adori gran".
Czyli tempest i wand mają 2 kratki zasięgu wg Ciebie?
Bo chyba nie zakapowałaś/łeś.....
----
lus blus
__________________
Najlepsze strony o WseiSeoNinja w internecie -> WSEISEONINJA oraz WSEISEONINJA

Ostatnio edytowany przez emilok - 07-04-2006 o 16:22.
emilok jest offline