Temat: News
Zobacz pojedynczy post
stary 07-04-2006, 14:25   #1008
berger
Użytkownik Forum

berger's Avatar

Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: LODZ

Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
Świat: Iridia
Poziom: 10
Skille: 15/16
Domyślny

@Co do Wojny- Teraz jest szansa wygrac, ale polacy musza sobie pomagac. Wczesniej nie bylo lidera i kogos kto ich poprowadzi w samel IA. Wiem kto jest na Aureliusie i ze on potrafi dowodzic wiec maja szanse. A po tym co widzialem kash wg mnie bedzie z Arc na filmie widac ( SD me , ta gadka na GC wg mnie byla udawana, poza tym jak sie wkleja MMsa i ma sie go to jest opis). Ale moze sie myle (mam nadzieje ) nie ukrywam ze w aktualnym skladzie wole Klime + IA. Ciekaw jestem co zrobia exp pl-Arc bo maja inv do Klimy.

Mam na bentero z 20 bp uh a pacc mam nie aktywowanego...

@Doom Brigade - LUDZIE NIE CZYTAJCIE ICH POSTOW BO CO INNEGO PISZA I ROBIA.

po 1. Jak zabilem ezekiela 44 palkiem zgadnijcie z kim przybiegl?? niewiecie??... Z Chealino , Neo Montana i kims jeszcze z Arc. Humm.... 48 wtedy EK przybiegl z taka obstawa na 45 RP. Bardzo dzielne i jakie szlachetne eze.

po 2. Jak zabilem Lukaszem kolesia od nich ten przubiegl po mnie z Sesulo....
Spojrzcie na comment Ezekiela na tibia.pl. I sesulo powiedzial ze przybiegl z pomoca bo byl w poblizu fak przypadkiem byl blisko ale poszedl bo poproszono go o pomoc.

po 3. Wczoraj poszedlem sobie na hydry moim Drutem(52 ED) i Ezekiel przybiegl z kims z Supercede.

po 4. @Danthor- Frelle jest najwiekszym Nacjonalista na serwie to on ciagle powtarza Fuckin polaks itp a ty do niego z takimi tekstami dla niego jestes "polaczkiem".

po 5. Przypominam ze Doom Brigade to na forum sama powiedziala ze bedzie tylko ja Vs oni i nie beda prosic Arc o pomoc.... Spojrzcie w powyzse podpunkty.

To sa powody dla ktorych odpuscilem se ubijanie ich, poniewaz z DB wygram z Arcanium nie.

@Doom Brigade - LUDZIE NIE CZYTAJCIE ICH POSTOW BO CO INNEGO PISZA I ROBIA.

Ostatnio edytowany przez berger - 07-04-2006 o 14:31.
berger jest offline