Zobacz pojedynczy post
stary 28-06-2004, 15:42   #53
ponczus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: Spod Budki z Piwem

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bahzell
Świat: Chromaggus
Poziom: 80
Skille: 400/400
Domyślny

Cytuj:
a)Trzeba ODWIEDZIC Arroyo zeby sie DOWIEDZIEC ze tam nikogo nie ma i ze trzeba isc na Platforme.
Yup ale nie trzeba tego robić z GECkiem. Pamiętając jedynkę zawitąłem po którymś tam śnie do Arroyo bez Gardena i się dowiedziałem wszystkiego.

Cytuj:
co to za takie superasne stworki sa na 7 POZIOMIE(a nie domie, ulomie)??? Przywolanie zwierzat III? Wielobies? Sorry ale to ci pierwszy lepszy lisz rozwali bez zadrasniecia. Wogole dziwi mnie ten punkt widzenia, ze wystarczy se costam rpzyzwac i patrzec...TO NIEPRAWDA!!! Na poczatku przyzwance sa dobrym wsparciem, ale TYLKO WSPARCIEM!!! Zwierzeta, biesy, demony nie wytrzymaja ataku beholderow, wampirow, liszy... Nawet Upadly Planetar se moze nie poradzic(najsilniejszy summon) z horda wrogow, jakie sa w ToBie.
Posłuchaj głupku na 7 poziomie masz dostęp do zaklęć maga z 4 domu. Rozumiesz mnie?? 4 DOM czyli 4 zakładka w książce. Aha i 6 stworków z 9 domu zamiata jak się patrzy.

Cytuj:
d)i mi poweidz jakie zasady lamie.To, ze pisze o BG w podpisie chyba nie jest wbrew zasadom??? A eerion nie byl taki zly... Ja tam jego wiekszych przewinien nie widzialem, poza tym nie mial upomnien-no nie?
Link do czegoś tam w twoim podpisie, łamie zasady tego forum jak i tamtej gry. Eerion jest idiotą. Człowiek który za szczyt cRPGie uważa nieliniowe IW2 nie może być normalny.

To byl Matheos

Teraz Morderca Zwierząt
Cytuj:
Icewind Dale 1, niedługo kupuje 2, na urodziny, które zbliżają sie nie ubłaganie. Rozgrywka w tych grach, jest położona na Historie, a nie na klepaniu lvlu jak w Diablo
Hello IW1 jak i IW2 polega tylko i wyłącznie na klepaniu stworków i nabijaniu lvla.