Cytuj:
Oryginalnie napisane przez berger
po 1. Jak zabilem ezekiela 44 palkiem zgadnijcie z kim przybiegl?? niewiecie??... Z Chealino , Neo Montana i kims jeszcze z Arc. Humm.... 48 wtedy EK przybiegl z taka obstawa na 45 RP. Bardzo dzielne i jakie szlachetne eze.
|
Powtarzam, slicznotko, bo widocznie masz problemy z pamiecia. Czy bicie Ap Crew Lukaszem Zaras i Sir Grodkiem bylo szlachetne? Ojejejej, bardzo.
Cytuj:
po 2. Jak zabilem Lukaszem kolesia od nich ten przubiegl po mnie z Sesulo....
Spojrzcie na comment Ezekiela na tibia.pl. I sesulo powiedzial ze przybiegl z pomoca bo byl w poblizu fak przypadkiem byl blisko ale poszedl bo poproszono go o pomoc.
|
Logi i fakty poprosze. Komentarz, o ktorym mowisz, zostal dodany w ostatnim tygodniu. I wtedy pojawila sie mniej wiecej zazylosc z Sesulem, ktory imho jest naprawde w porzadku. Dodatkowo dodam, ze jesli zostane poproszony o pomoc w ubiciu jakiegos randome pk, a akurat nie mam nic ciekawszego do roboty, to z przyjemnoscia zmarnuje troszke many na e wave. Ktorej sile - notabene - poczul juz na sobie Firefist Podpalacz, kiedy wraz z trzema kolegami wyprawil sie po mnie.
Cytuj:
po 3. Wczoraj poszedlem sobie na hydry moim Drutem(52 ED) i Ezekiel przybiegl z kims z Supercede.
|
Z kim, ffs? Czcze oskarzenia i wyrzuty nie poparte zadnymi dowodami. Nastepnym razem, z laski swojej, powiedz, ze Ezekiel przybiegl z Neo Montana, Royal Frelle, Sesulo, Chealino, Dousem, Jaerem, Teebu i Xevo~. Ostatecznie mozesz tez dodac Rebaw do tej gromadki, nie wzgardze.
Cytuj:
To sa powody dla ktorych odpuscilem se ubijanie ich, poniewaz z DB wygram z Arcanium nie.
|
A teraz zacytuje cos...
W czesci posta na temat wojny:
Mam na bentero z 20 bp uh a pacc mam nie aktywowanego...
Widzisz sprzecznosc? Zreszta, jak dobrze, ze nam odpusciles, doslownie skaczemy ze szczescia. VIVAT LITOSCIWY BENTEROO! Weeee!
Berger, traktowalem Cie jako kogos naprawde rozsadnego. Teraz powiem tylko, ze Twoja osoba wywoluje usmiech politowania na moich ustach. I nic wiecej.