Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Straznik Monopolowego
1.Czy Messi jest uwazany za taka gwiazde jak Ronalndo?
|
Nie. Ale myślę, że Robinho i Messi znajdują się na podobnym poziomie "gwiazdorstwa". A odpowiednikiem Ronaldo w Barcelonie jest bardziej Eto'o.
Cytuj:
Albo czy van Bommel jest uwazany za taka gwiazde jak Carlos,Zidane,(kiedys Figo)? (Co nie znaczy ze jest od nich o 100 razy lepszy)
|
Van Bommel'a porównałbym raczej z Gutim. Co do Zidane'a to uważam, że Ronaldinho jest równie sławny co Francuz. W Barcelonie nie ma jakiegoś sławnego lewego obrońcy, więc Carlosa porównajmy z Deco. Jacy piłkarze grali kiedyś w danych klubach to pomińmy, bo zarówno w Barcelonie jak i w Realu dużo ich było.
Cytuj:
2.Gdy druzyna sobie nie radzi lepiej miec jedna gwiazde w skaldzie niz 10 przyklad mecz z Realem, Thierry "sam wygral ten mecz"
Barca bez Ronaldinho,Deco,Eto daleko by nie zaszla
|
To, że tylko Henry strzelił bramkę Realowi, nie oznacza, że on sam wygrał mecz.
A Arsenal bez Reyesa, Henry'ego, Fabregasa i
Ljungberga też by daleko nie zaszedł. Tak więc więcej można znaleźć tych gwiazd w Arsenalu.
Ludzie zobaczcie, że Real nie jest jedynym klubem z tyloma gwiazdami, prawie każdy liczący się klub teraz ma taki skład.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thomisson
Raul, z całym szacunkiem do twojej miłości do Realu, ale naprawdę potrezbna jest tam rewolucja kadrowa..........
|
Nie mam nic do ludzi, którzy sensownie krytykują Real. Jak najbardziej krytyka się należy. Gratuluję wiernym i prawdziwym kibicom Barcelony, że wreszcie dożyli czasów gdy to Blaugrana gra najpiękniejszy i najefektowniejszy futbol na świecie, bo to prawda. Mam nadzieję, że też dożyję takich czasów gdy to Real znów wróci do swojej świetności.
Sezonowi kibice to najgorsze co może być. Od tego roku nagle wzrosła liczba fanów Barcelony i Chelsea, a zmalała Realu, Manchesteru, czy Arsenalu. Jednak na szczęście wciąż są wśród nas prawdziwi kibice.