Zobacz pojedynczy post
stary 07-04-2006, 18:33   #8
Avager
Użytkownik Forum

Avager's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole

Avager ma numer GG 1611291
Domyślny

Mówisz że to nie OTS ME ... i że kłamię... super, to powiedz mi czemu tak to jest

Na pierwszym rysunku ściany są krzywe... na drugim już normalne (proste),
Na pierwszym Ścieżka jest "ztitlowana" poprzez Trawe z 7.6 a otoczenie ma trawe z 7.5 (w OTS Me trawa z 7.5 jest na samej gorze, trawa z 7.6 jest na samym dole - Thx Hrkon88 ) ),

Na pierwszym 2 piramidki i roślinki są w identycznej lini od siebie (RÓWNO, za równo, byś musiał to linijką chyba wklejać...bo jeszcze są na takiej samej kratce trawy ...

Rzeczy na stołach są położone tak jak by nie były NA czymś.. tylko na podłodze (tak niestety jest w OTS ME - Thx Hrkon88 jeszcze raz ),

Róg ściany... brakuje "Belki" ... na to jest osobny sprite...

Przedmioty typu "Stół" (nie wiem czemu to jest stół...skoro to ołtarz), kanapa itp..są równo (za równo także).

łóżko na fotce 2 .. jest wklejone z "PRZEŚWITEM" A co za tym idzie... jak bys wklejał tak wszystko, to ściany także by miały PRześwit...a nie mają (o tym zaraz),

na 3 fotce, krzaki za równo
Tak samo i flagi (TO JEST NIE MOZLIWE BYS WKLEIŁ JE IDENTYCZNIE !! W IDEALNEJ ODLEGŁOŚCI I LINI PROSTEJ ... chyba że OTS Me lub cięzkie dziesiątki minut spędzony by tylko te flagi wkleić),

głowa kolesia...znowu prześwit ...

Widzisz... Patrz na te krzywe "z przypadku" ściany... mają prześwitujące piksele (wklejałeś gdy miałeś opcje BIAŁY jako PRZEZROCZYSTY włączoną...) Inne sciany obok tego nie mają... czyli wychodzi na to że albo tu była dziura i wkleiłes ściany krzywyo specjalnie by było złudzenie że to nie OTS....albo nie wiem co inne...ale to jest najbardziej prawdopodobne... Inne ściany nie mają prześwitu.. ta ma !