Temat: News
Zobacz pojedynczy post
stary 07-04-2006, 23:46   #1018
berger
Użytkownik Forum

berger's Avatar

Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: LODZ

Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
Świat: Iridia
Poziom: 10
Skille: 15/16
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Danthorr
Firefist Podlapacz to berger, przynajmniej jedna osoba. To powiedzial. Padl za pisanie gówien na forum o nas. Wiec nie mów ze padl bez uzasadnienia..
Pisalem to juz kilka razy i napisze po raz kolejny... Na firefista lognolem sie raz, gdy poprosil mnie o ubicie Ezekiela. Firefist mieszka 300 km odemnie, hummm.... ale pewnie sie myle i mam duuuuze rozdwojenie jazni. Fakt czasem gadam sam do siebie... moze macie racje i ja to firefist tylko sam o tym niewiem... Tak... Wymyslilem sobie kogos kto mieszka daleko odemnie. Dzieki DB!!

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adol~
@Danthorr, wiedz, ze nawet jesli poznasz jego nick, nie pozwole nikomu w DB ruszyc kogokolwiek tylko za bycie w opozycji forumowej przeciwko nam. Notabene bardzo slabej opozycji, opozycji nie majacej zadnych rozsadnych argumentow, czy nie umiejacej ich wyrazic, ale zawsze *opozycji*.
Szczeze mowiac sam sie zastanawiam kim jest TyranX, bo sie pomylilem i osoba ktora wczesniej podejrzewalem nie byla nim. Ale z jego wypowiedzi chyba mnie zna)
mimo wszytsko @tyranx - rob jak chcesz mozesz podac swoj nic. Nie padniesz za forum, tylko za jakis inny powod ktory sobie wymysla. oni sa nieslowni.

P.s. W niedziele chetnie odpowiem na reszte waszych odpowiedzi pozniewaz w sobote jade na turniej do Gdanska i mnie nie bedzie , pewnie bedzie kilka postow obfitych w "prawde" wg DB ).
berger jest offline