Zobacz pojedynczy post
stary 08-04-2006, 13:26   #145
Xelos
Użytkownik forum

Data dołączenia: 07 04 2006

Domyślny

Może i nie jestem po stronie Dof'u ani Wanted ale jakos bardziej podoba mi sie to co robi Heg. na Dofie jeszcze sie nie zawiodłem a jeżeli chodzi o Wanted to nie ma sie po co wypowiadać bo widać jak jest. To sie chyba poprawnie nazywa -> anarchia ? Bo raczej nie kontrolujesz tego co sie dzieje Draz? Isn't it ?

@Draz
Znam Cie już prawie od początku twojej "kariery" na serwie..i powiem Ci że był czas kiedy Cie szanowano..a teraz sam popatrz..nie mówie o tym ze Wanted Cie szanują bo to sie nie liczy, nawet nie chcą Ci tego mówić...I pamiętaj że zawsze znajdzie sie lepszy od Ciebie żeby nie wiem co.. Co do elite crushera to przykład słabości osób w twojej gildii. Jeden dead i chłopak wykłada na tą gre, poddaje sie i jeszcze nie wiem co bo słyszałem jak to mówił.

@Nosso
W sumie Ciebie też znam (jeszcze lepiej od Draza) i myśle że masz racje Porządek w gildii jest potrzebny i ktoś musi decydować, bo co to by było jak by każdy robił wszsystko na włąsną rękę Aczkolwiek takie mówienie że jeszcze Wanted dostanie i wogóle oberwie im sie jest zbyteczne..Po prostu trzeba działać bo później będą się czepiać że mówiliście a nie zrobiliście. Niektórych rzeczy nie ma co nawet komentować..Szkoda sobie tylko robić kłopotów.

Obserwuje ciągle to co sie dzieje na serwie i powiem wam że to nie jest warte poświęcać niepotrzebnie ludzi..Ale wy pewnie macie inne, odmienne zdanie...
Xelos jest offline